Altijd online met
online werkplekken.

Met de Altijd online werkplek beschikken alle medewerkers over een werkplek op kantoor, thuis, of waar dan ook ter wereld.

Altijd Online; een persoon die een tablet vasthoudt met een video-call.

Verhoogde flexibiliteit

Online werkplekken bieden medewerkers de mogelijkheid om vanuit elke locatie te werken, wat betekent dat ze meer flexibiliteit hebben om vanuit huis te werken of vanuit andere locaties te werken.

Eenvoudig in beheer

Online werkplekken helpen om kosten te verlagen door het gebruik van videoconferentie en andere online communicatietools in plaats van fysieke vergaderruimtes en reizen.

Verhoogde samenwerking

Online werkplekken bieden medewerkers de mogelijkheid om gemakkelijk samen te werken en te communiceren, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit kan helpen om efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Verhoogde beveiliging

Online werkplekken bieden geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals firewalls en virtuele privénetwerken (VPN's), om bedrijfsgegevens te beschermen tegen cyberaanvallen en andere bedreigingen.

Verhoogde schaalbaarheid

Online werkplekken kunnen gemakkelijk worden uitgebreid of aangepast aan veranderende behoeften, wat kan helpen om de groei van een bedrijf te ondersteunen. Platformen Zoals Zoom, Skype of Google Meet, kunnen eenvoudig gekoppeld worden zodat u optimaal kunt vergaderen.

ONLINE WERKPLEKKEN

Efficiënt werken vanuit elke locatie.

Iedereen is gebaat bij een flexibele en veilige werkplek. Met de Altijd online werkplek beschikken alle medewerkers over een werkplek op kantoor, thuis, of waar dan ook ter wereld.

Veilig online in de Cloud met dezelfde faciliteiten als op kantoor. U beschikt altijd over up-to-date software en licenties en data wordt veilig extern opgeslagen. U kunt aan de slag zonder een hoge aanvangsinvestering en betaalt per gebruiker per maand. De oplossing is dan ook haalbaar en betaalbaar voor iedere organisatie.

Ontdek meer diensten.