Altijd online met mobiele telefonie.

Altijd online en bereikbaar met zakelijke mobiele telefonie betekent nooit meer een gemiste zakelijke oproep. Profiteer van flexibiliteit en mobiliteit en handige extra's.

Altijd online; een man die een telefoon tegen zijn oor houdt

Mobiele abonnementen

Altijd Online ontzorgt u graag bij de keuze voor uw zakelijke mobiele abonnementen. Ook hierbij staan gemak, bereikbaarheid en flexibiliteit voorop. Wij bieden u een Portal die speciaal is ontwikkeld om u inzicht en controle te geven in het beheer van uw mobiele telefonie. Wij leveren mobiele abonnementen van KPN, Vodafone en T-Mobile. In een persoonlijk gesprek gaan we samen opzoek naar de optimale oplossing voor u! 

Vast mobiel integratie

Alle voordelen van vaste telefonie gecombineerd met de flexibiliteit van mobiele telefonie? Dat kan! Hierbij is het van belang om met elkaar vast te stellen wat u precies wilt bereiken met het combineren van vaste en mobiele telefonie. Wij hebben uiteraard de mogelijkheid om een volledige integratie te realiseren wanneer dit wenselijk is.

Mobiel middels een app

De telefonie oplossingen die we bieden werken samen met de Altijd Online Nexxt app. Dit zorgt ervoor dat u de oproepen kunt laten binnenkomen via de app. Hierdoor kunnen collega’s zien of u in gesprek bent, kan er meteen doorverbonden worden naar uw interne telefoonnummer en kunt u zelf via de app ook doorverbinden naar collega’s. Het is vergelijkbaar met bellen via Whatsapp, maar dan met het vaste telefonieplatform.

Integratie op simkaart niveau

De meest uitgebreide vaste mobiel integratie is de integratie op simkaart niveau. Hiermee zorgt u ervoor dat de mobiele telefoon onderdeel wordt van de vaste telefonie omgeving, zonder het gebruik van een app. Wij zorgen voor een feilloze en betrouwbare integratie van vaste en mobiele telefonie (VaMo), waarbij beide telefonievormen dezelfde gebruiks- en beheersfuncties krijgen.

Hardware mobiel

Altijd Online ontzorgt u graag. Dit betekent dat wij ook uw mobiele toestellen kunnen leveren tegen een interessant tarief. Onze toestellen worden altijd geleverd met de Altijd Online Field Service Basis en zijn uit te breiden met de Altijd Online Field Service Plus of Totaal.  Wij zijn voor u het aanspreekpunt voor alle telefonie gerelateerde vragen.

ONTDEK DE VOORDELEN

Mobiele bereikbaarheid

Met een mobiele telefoon kunt u altijd bereikbaar zijn, ongeacht de locatie. Dit is vooral handig voor mensen die vaak op reis zijn of die werken vanuit verschillende locaties.

Flexibiliteit

Mobiele telefonie biedt meer flexibiliteit dan vaste lijnen, omdat u niet gebonden bent aan een specifieke locatie. Dit betekent dat u kunt werken vanuit een kantoor, thuis of onderweg, zonder dat u uw verbinding met het telefoonnetwerk verliest.

Kostenbesparing

Als u bijvoorbeeld vaak op reis bent, kan het gebruik van een mobiele telefoon leiden tot kostenbesparingen omdat u niet hoeft te betalen voor roamingkosten als u buiten het land bent.

Productiviteit

Mobiele telefonie kan de productiviteit verhogen, omdat u altijd verbonden bent en kunt reageren op belangrijke oproepen en berichten.

Samenwerking

Mobiele telefonie maakt samenwerking gemakkelijker, omdat u kunt communiceren met andere mensen via verschillende kanalen, zoals e-mail, chat en videoconferentie.

Toegang tot zakelijke data

Veel mobiele telefoons hebben toegang tot zakelijke software en data, zoals CRM-systemen, projectmanagement-tools en e-mail. Dit maakt het gemakkelijker om op elk gewenst moment toegang te hebben tot belangrijke informatie.

MOBIELE TELEFONIE

De toekomst van zakelijke communicatie.

"Bent u op zoek naar een professionele en mobiele telefonieoplossing voor uw zakelijke communicatie? Overweeg dan om voor zakelijke mobiele telefonie te kiezen. Met zakelijke mobiele telefonie bent u altijd bereikbaar voor uw klanten en medewerkers, ongeacht waar u zich bevindt. Profiteer van handige extra's zoals voicemail, callforwarding en meer. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een aanbod op maat te ontvangen."

Ontdek meer diensten.