FAQ

Veelgestelde
vragen?

Heeft u buiten kantoortijden een storing? Bel dan naar 085 902 1919

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik altijd online ben met mijn zakelijke internetverbinding?

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat u altijd online bent met uw zakelijke internetverbinding. Overweeg het installeren van een back-up internetverbinding, zoals een satellietverbinding of een 4G-hotspot, om ervoor te zorgen dat u verbinding hebt, zelfs als uw primaire verbinding uitvalt. U kunt ook overwegen het gebruik van cloud-based tools en applicaties om toegang te krijgen tot belangrijke informatie en om te communiceren met teamleden, ongeacht waar u zich bevindt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn zakelijke telefonie en internet beveiligen?

Er zijn verschillende manieren om uw zakelijke telefonie en internet te beveiligen. Overweeg het gebruik van beveiligingssoftware, het instellen van sterke wachtwoorden en het beperken van toegang tot bepaalde delen van het netwerk. Het is ook aan te raden om regelmatig updates te installeren en om goede internetveiligheidspraktijken te volgen, zoals het vermijden van het openen van verdachte links of het downloaden van onbekende software. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe kan ik problemen met mijn zakelijke internetverbinding oplossen?

Als u problemen ondervindt met uw zakelijke internetverbinding, kunt u proberen de modem en router opnieuw op te starten of contact op te nemen met uw internetprovider voor hulp. U kunt ook netwerkmonitoring-tools gebruiken om problemen te identificeren en om eventuele problemen snel op te lossen. Als u niet in staat bent om het probleem zelf op te lossen, kunt u contact opnemen met de Support afdeling van Altijd Online.

Welke internetprovider is het beste voor mijn bedrijf?

Het is belangrijk om een internetprovider te kiezen die aan de behoeften van uw bedrijf voldoet. Overweeg factoren zoals de beschikbare bandbreedte, de prijs, de locatie van het bedrijf en de beveiligingsfuncties. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden.